Okulumuz Temiz Belgesi Aldık

Okulumuz Temiz

Okullarımızın Hijyen ve Temizlik standartları"Okulum Temiz" belgesi ile tescillenmeye devam ediyor. Okullarımızın Hijyen ve Temizlik Standartlarının Belgelendirilmesi kapsamında Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerini başarıyla yöneten ve hazırlıklarını tamamlayan İlçemiz Şehit Kemal İlkokulu "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanmıştır. "Okulum Temiz" belgelesini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Tahir BÜDÜN'den alan Okul Müdürü Tülay BIDIKLI , törende hazır bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSGB Koordinatörü Mehmet DEMİROK 'e Okul Aile Birliği Başkanı Av. Derya ŞAHİNTAŞ' a, Okul Acil Salgın Sorumlusu Rehber öğretmen Neyir AKYOL'a, Okul Müdür Yardımcısı Hanife DAĞDEVİREN 'e katkılarından dolayı teşekkür etti. İlçemiz İSG Büro Yöneticisi İş Güvenliği Uzmanı Hasan ERSÖZ 'e okulumuza yapmış olduğu rehberlikten dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin Eğitim Öğretim süreçlerini sağlıklı şartlarda sürdürmelerine gayret gösteren personelimizi tebrik ediyoruz.